tirsdag den 10. februar 2015

"Lidt" om mig.

Jeg har ikke skrevet ret meget om mig selv, jeg har nærmest kun skrevet om mine tanker og forhåbninger med hensyn til fremtiden. Nu vil jeg skrive lidt om, hvem jeg er - til trods for, at stort set alle dem, der læser min blog er familiemedlemmer. Måske bliver I alligevel overraskede.

Det lyder nok lidt selvfedt at skrive et helt indlæg med fakta om sig selv, men nu gør jeg det alligevel. Jeg skriver ikke for at fremhæve mig selv, jeg skriver så dem jeg kender ved noget mere om mig, og hvem jeg er.

Hvor skal jeg starte? Ja, jeg fakta nr. 1 - jeg hader når folk kalder mig handicappet. For det er jeg IKKE! Så er jeg totalt ligeglad med hvad de mest dygtige psykologer i verden siger, jeg er bestemt ikke handicappet. Jeg anerkender at jeg har problemer, men jeg er ikke handicappet.

Fakta nr. 2 - Jeg er totalt på bar bund, når folk spørger mig hvad jeg vil, når jeg bliver voksen. Jeg føler heller ikke, at jeg har meget at gå efter, for jeg får altid af vide at folk og lærere at "jeg helt klart er bedst til sprog, men min måde at tænke på stemmer mere overens med en der er bedst til naturvidenskabelige ting"

Nr 3? Min største drøm er at komme til Singapore og snakke kinesisk. Det lyder underligt, men jeg har altid været meget interesseret i Asien, og jeg har altid haft lyst til at lære kinesisk eller japansk. Da jeg blev ældre blev jeg mere og mere interesseret i kinesisk, og nu er jeg fast besluttet på, at jeg skal lære det på et eller andet tidspunkt. Jeg tror på, at det nok skal ske.

Hvad skal jeg skrive som nr. 4? Jeg har stærke holdninger indenfor visse ting. Jeg er meget interesseret i politik, og jeg kan faktisk godt lide at diskutere, jeg tør bare for det meste ikke. Hvis du er et meget tæt familiemedlem der læser nu, så vil jeg bede dig om, ikke at dømme mig - men det ved jeg også, at du ikke kunne finde på. Måske er det bare svært for dig at læse netop det her. Min interesse for politik inkluderer også, at jeg er har holdninger og partier jeg synes bedre om end andre. Jeg kan personligt godt lide de fleste af partierne i blå blok - men tro nu ikke jeg er vildt fordømmende! Jeg har intet imod dem der er enig med andre partier. Det her var det mest grænseoverskridende at skrive på min blog nogensinde, og jeg skriver det ikke igen !! 
Nb. Hvis du er en rigtig god ven jeg har (jeg nævner ingen navne, men hvis du læser dette, tror jeg godt, du ved, hvem du er) så har jeg intet imod dig. Du er sej for at have den holdning du har. Jeg har stor respekt for dig. Du er min bedste ven lige meget hvilken holdning du har.

Nr 5, det må blive den sidste, jeg gider ikke de vildt lange indlæg. Jeg har et vildt blødt hjerte for dyr, og det ved de fleste der kender mig. Specielt hunde og katte kan jeg lide, og jeg synes det er fedt at være i nærheden af dyr. Jeg vil gerne have en hund eller en kat når jeg bliver voksen, men det er lidt problematisk da jeg vil bo i lejlighed.. øv. Dyr er bare i det hele taget fantastiske, og man kan sige alt til dem ?? ved ikke om det virker mærkeligt, men sådan har jeg altid haft med de hunde jeg har kendt.

SIDST MEN IKKE MINDST. Jeg kan rigtig godt lide anime/manga, og jeg tegnede meget da jeg var yngre. Her er en tegning fra 2013 jeg tegnede med min mus i programmet DA Muro som er gratis.
  

3 kommentarer: